Ajankohtaista

SVT Ajankohtaista
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

'

Vahinkotarkastusasemat muuttavat

Vahinkotarkastusasemaverkostomme muuttaa A-Katsastuksen katsastusasemien yhteyteen. Verkoston yhtenäistämisellä tavoittelemme parempaa näkyvyyttä, tavoitettavuutta sekä parempaa asiakaspalvelua vahinkotarkastuspalvelussa.
Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy:lle laatusertifikaatti 2.4.2014

Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy:lle on myönnetty 2.4.2014 ISO 9001 Laatusertifikaatti. Sertifioinnissamme korostuvat asiakasnäkökulman huomiointi sekä henkilöstömme osaamisen kehittäminen ja työhyvinvointi. Tätä kautta laatusertifiointi yhdistyy luonnollisesti osaksi visiomme toteuttamista – ”olla alansa arvostetuin yhteistyökumppani ja halutuin työnantaja”. Haluamme kehittää toimintaamme toimeksiantajiemme ja heidän asiakkaidensa näkökulmasta ja palvelutarpeet huomioiden. Tyytyväinen asiakas on meille tärkein asia.

SVT:n laatusertifioinnin soveltamisala:
• Vakuutusyhtiöiden korvausprosesseihin liittyvät vahinkotarkastus-, korvauskäsittely- ja asiantuntijapalvelut.
• Vaurioajoneuvojen realisointipalvelut.
• Auto- ja korjaamoalaan liittyvät konsultointi- ja asiantuntijapalvelut.
• Kuluttajille suunnatut ajoneuvojen asiantuntijapalvelut.

Toivottavasti voimme vastaisuudessa tuottaa yhdessä lisäarvoa asiakkaillenne laadukkaalla palvelulla. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja yhteistyömahdollisuuksistamme tulevaisuudessa.

Lisätietoa laatusertifioinnistamme antaa:

Laatupäällikkö Janne Aho

janne.aho@svt.fi
puh. 020 5577 452


Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy uudistaa toimintaansa 1.4.2014 alkaen

SVT laajentaa tarkastusasemaverkostonsa palveluaikoja sekä kehittää Palvelukeskuksensa toimintaa. Jatkossa vahinkotarkastusaikoja on varattavissa tarkastusasemille pääsääntöisesti arkipäivälle klo 8-16 väliseksi ajaksi SVT:n ajanvarausjärjestelmän ja Palvelukeskuksen kautta. Palvelukeskus tulee jatkossa vastaamaan entisten palvelutehtäviensä lisäksi myös sähköisesti suoritettavasta vahinkotarkastustoiminnasta.

Tarkastusasemien ja tarkastuspisteiden varattavissa olevat ajat 1.4.2014 alkaen:


SVT:n ja Autoliiton yhteistyötä on esitelty uusimmassa (11/2013) Moottori-lehdessä

Lue juttu oheisesta linkistä Moottori 11/2013.Autoliitto ja SVT käynnistivät autojen kuntotarkastukset Helsingissä

Autoliiton uusin AL-autopalvelukeskus on avattu Helsingin Konalassa. AL-autopalvelukeskus Konalan palveluvalikoimaan kuuluvat auton kuntotarkastukset.

Autoliiton AL-autopalvelukeskus Konalassa on nyt käynnistyneessä pilottivaiheessa neljä autotarkastustuotetta - Takuutarkastus, Arvotarkastus, Laajatarkastus sekä Kausitarkastus.

Takuutarkastuksessa tarkastetaan hieman ennen takuuajan päättymistä autossa mahdollisesti olevat viat, jotka saattavat kuulua takuun piiriin. Takuutarkastus sopii autoille, joissa tehdastakuu tai vaihtoautotakuu on voimassa. Arvotarkastuksessa määritellään auton käypä arvo ja Laajatarkastuksessa selvitetään perusteellisesti auton kunto. Kausitarkastus kannattaa tehdä erityisesti ennen talven tuloa, sillä siinä varmistetaan muun muassa akun ja nesteiden pakkaskestävyys.

Autoliiton jäsenet saavat kaikista tarkastuksista tuntuvat (13-40 %) alennukset. Voit liittyä Autoliiton jäseneksi palvelukeskuksessa, jolloin saat tarkastukset edulliseen jäsenhintaan. Tutustu myös muihin Autoliiton kattaviin jäsenetuihin. AL-autopalvelukeskus Konalassa on myynnissä myös Autoliiton kaupan tuotteita.

AL-autopalvelukeskus Konalan tarkastustoiminnasta vastaa Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy. Keskus sijaitsee osoitteessa Ruosilantie 11, Helsinki.

Lisätietoja AL-autopalvelukeskus Konalan kuntotarkastuksista, hinnasto ja ajanvarauslinkki löytyvät klikkaamalla tästä.Tieliikenneonnettomuuksien rekonstruktio eli takaisinlaskenta

Onnettomuusanalyysi

../rekonstruktio/toyota-mb251x200.jpg (7 380 tavua) link--> risteys400x300.avi

Kuvaa klikkaamalla näet kolarianimaation (risteys400x300.avi 246 kt)

Rekonstruktiolaskenta tai takaisinlaskenta on liikenneonnettomuuden analysoinnin eräs osa-alue. Se on onnettomuuden tapahtumakulun uudelleenlaskemista jälkikäteen. Tämänkaltainen laskenta on nyt Suomessakin kaikkien ulottuvilla. Esimerkiksi Saksassa on jo kauan ollut tämän kaltaista palvelua.

Suomessa laskentaa ovat aiemmin tehneet mm. onnettomuustutkijalautakunnat, mutta palvelua ei ole ollut saatavilla muuhun tarkoitukseen. Tulevia käyttäjiä ovat mm. vakuutusyhtiöt, jotka voivat täten selvittää tarkemmin onnettomuuden kulkua korvauspäätöstensä tueksi. Samoin myös poliisi tullee käyttämään esitutkintansa tueksi yhä tarkempia laskelmia.

Lisäksi muut tahot, vaikkapa yksityishenkilöt, voivat tilata laskelman. Joku voi esimerkiksi haluta osoittaa, ettei voinut kolmion takaa tulleessaan mitenkään ehtiä selvää ylinopeutta ajaneen vastapuolen alta pois. Laskelma voi olla eduksi oikeusturvan kannalta: Voidaan osoittaa, että onnettomuus olisi vältetty, jos kaikki olisivat ajaneet rajoitusten mukaan.

Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy tekee laskelmia PC-Crash -tietokoneohjelmalla. Se on Euroopassa eniten käytetty onnettomuuksien simulointiin tarkoitettu ohjelma. Simulointi voi sisältää mm:

  • kahden tai useamman ajoneuvon välisiä kolareita (autokolari tai jompikumpi / molemmat osapuolet: moottoripyörä, mopo, polkupyörä, jalankulkija)
  • ajoneuvon / ajoneuvojen hallinnan menetystä (suistuminen, ulosajo ja/tai ajoneuvon kaatuminen / pyörähtäminen / ilmalento / ...)
  • ajoneuvoyhdistelmän käyttäytymistä
  • matkustajien tai lastin liikkeitä onnettomuudessa
  • auton alustan toimintaa
  • voimansiirron toimintaa
  • jne.

Lisätietoa

"Autoni vauriotui pahoin. Toisen täytyi tulla lujaa!" ... Lue

Ajoitko kolarin?
Kolarin sattuessa ... Lue

Törmäyspaikka ja pysähtymispaikka tärkeitä... Lue

Kaartojälki kertoo nopeuden... Lue