Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy palveluksessanne kautta maan.

SVT palveluksessanne

Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy:n tehtävänä on tuottaa vahinkotarkastuspalveluja koko maassa. SVT:n palvelun piiriin kuuluvat Fennian, POP Vakuutuksen, LähiTapiolan, Turvan ja Valtiokonttorin korvausasiakkaat. SVT:n vahinkotarkastajat suorittavat erikseen sovittaessa tarkastus- ja arviointipalveluja myös yrityksille, rahoitusyhtiöille ja yksityisille autoilijoille.

Ulkomailla tapahtuvien ja ulkolaisten vahinkojen hoidossa on apunamme eri maissa toimiva laaja kontaktiverkosto.

Tarkastusten kohteet

Tarkastamme pääasiassa autoja, veneitä, työkoneita ja muita teknisiä laitteita. Palvelumme kattaa myös kohteen valokuvaamisen digikameralla kaikkialla Suomessa ja raportoinnin sähköpostitse.

Tarkastusasematoiminta

SVT:llä on maan laajin vahinkotarkastusorganisaatio, jonka palveluksessa on noin 50 vahinkotarkastajaa eri puolella Suomea. SVT:llä on 15 tarkastusasemaa ja näiden lisäksi 9 tarkastuspistettä, jotka toimivat ajanvarausperiaatteella.

Tarkastusaseman nykyaikaisissa tiloissa ajoneuvot tarkastetaan nopeasti. SVT:n vahinkotarkastaja neuvoo korvausmenettelyn ja tekee laskelman ajoneuvon korjauskustannuksista. Samalla voit tehdä vahinkoilmoituksen ja jättää muut vahingon selvittelyyn tarvittavat dokumentit. Lunastetut ajoneuvot menevät myyntiin Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy:n nettikaupan kautta, osoitteessa www.vaurioajoneuvo.fi tai Autovahinkokeskuksen toimipisteiden kautta.

SVT:n toiminta perustuu ISO 9001 (2000) standardin mukaiseen laadukkaaseen palvelujärjestelmään.