Avoin työpaikka: vahinkotarkastaja Kanta-Hämeen ja Pohjois-Uudenmaan alueelle

VAHINKOTARKASTAJA

Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy on arvostettu asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa valtakunnallisesti vahinkotarkastus-, asiantuntija- ja vaurioajoneuvojen realisointipalveluja. Asiakaskuntamme koostuu vakuutus- ja autoalan yrityksistä, joita palvelemme maan kattavan toimipisteverkostomme ja 70 huippuosaajaamme voimin. Olemme osa Suvia-konsernia ja puolueeton asiantuntijayritys.

Haemme nyt riveihimme motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä vahinkotarkastajaa vakituiseen työsuhteeseen Kanta-Hämeen ja Pohjois-Uudenmaan alueelle. Tiimisi ja pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee Hyvinkäällä.

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa hallinnoit korvausprosessia vakuutusyhtiön edustajana aina vahingon haltuunotosta korjaustyön laadunvalvontaan saakka. Toimit vakuutusyhtiöiden edunvalvojana vahinkokustannusten hallinnassa. Vastaat mm. korjauslaskelmien tarkastamisesta ja hyväksymisestä sekä varmistat korvausmenettelyn oikeellisuuden. Lisäksi neuvot asiakkaitamme mm. vahinkoilmoitusasioissa, korvausmenettelyssä ja erilaisiin vakuutustuotteisiin liittyen. Olet myös tiiviisti yhteydessä korjaamoihin varmistaen viimeistellyn lopputuloksen. Tavoitteenasi on varmistaa ensiluokkainen ja vaivaton asiakaskokemus koko prosessin aikana.

Vahinkotarkastajan tuntomerkit

Onko analyyttinen ja tarkka työskentelyote sinulle luontevaa ja kykenet tekemään itsenäisesti ratkaisuja nopeatempoisessa työskentely-ympäristössä? Otatko haltuun nopeasti erilaisia järjestelmiä ja tuletko hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Jos vastasit kyllä, vahvuutesi voivat päästä esille tässä tehtävässä.

Onnistumistasi tukee vauriokorjaamoprosessi- ja vakuutusalatuntemus mm. vahinkotarkastusprosessista. Koska ensiluokkainen asiakaskokemus on toimintamme kivijalka, toivomme että jakaisit kanssamme asiakas- ja ratkaisukeskeisen palveluasenteen. Eduksi katsotaan tehtävää tukeva tekninen koulutustausta ja Cabas-osaaminen. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän arvostetussa asiantuntijayrityksessä, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään monipuolisesti osaamistasi toimialan kehityksen kärjessä. Osaava ja kannustava työyhteisömme perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. Koska henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, mahdollistamme sinulle joustavat työehdot, joiden myötä pääset vaikuttamaan oman työsi ja aikataulusi suunnitteluun. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme myös monipuolisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia sekä yritys- että konsernitasolla. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen.

Kolahtiko?                                            

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi palkkatoiveineen osoitteessa :

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?9ff3cba7

Toivottavasti kuulemme sinusta pian, sillä täytämme tehtävän heti oikean osaajan löydyttyä. Hakuaika tehtävään päättyy 26.9.2021

Aluepäällikkömme Tero Juntunen kertoo mielellään tehtävästä lisää. Teron tavoitat sähköpostiosoitteesta tero.juntunen@svt.fi tai puhelimitse numerosta 020 5577 215.

www.svt.fi

Julkaistu kohteessa Yleinen