Haemme aluepäällikköä Etelä-Suomeen

Suomen Vahinkotarkastus (SVT) Oy on asiantuntijaorganisaatio, jonka valtakunnallisiin palveluihin kuuluvat vakuutusyhtiöille ja vahinkoasiakkaille tehtävät vahingonkorvauspalvelut, joita ovat mm. vahinkotarkastukset, tekniset korvausratkaisut, vahinkomäärän määritykset, ajoneuvojen lunastaminen ja lunastettujen ajoneuvojen edelleen myynti. Toimimme myös Autoalan Keskusliiton yhteistyökumppanina vauriokorjaamojen laadunvalvonnassa ja – kehityksessä. Asiakaskuntamme koostuu merkittävistä vakuutus- ja autoalan yrityksistä, joita palvelemme valtakunnallisen toimipisteverkostomme ja 65 alan huippuosaajaan voimin. Olemme osa Suvia-konsernia ja puolueeton asiantuntijayritys.

Haemme nyt riveihimme aluepäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Suomeen. Tiimisi ja pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee moderneissa toimitiloissamme Helsingin Pitäjänmäessä.

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa toimit valmentavana ja kannustavana lähiesimiehenä vaurioajoneuvojen myyntiorganisaatiolle (www.vaurioajoneuvo.fi) sekä Etelä- Suomen vahinkotarkastuksen asiantuntijoillemme. Lisäksi monipuolisuutta tehtävään tuo laaja-alainen asiakas- ja sidosryhmäyhteistyö vahingonkorvauksiin ja vauriokorjaamopalveluihin liittyen mm. vakuutusyhtiöasiakkaidemme kanssa. Toimit myös johtoryhmän jäsenenä, jossa pääset hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi liiketoimintamme ja asiakaskokemuksemme aktiivisessa kehittämisessä.

Mitä toivomme sinulta

Toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta ajoneuvojen vauriokorjaamoprosesseista, joiden parissa olet jo päässyt näyttämään osaamistasi. Lisäksi tehtävässä onnistumista tukee vakuutusalan tuntemus mm. vahinkotarkastusprosesseista ja eri vakuutustuotteista. Koska ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus on kaiken toimintamme perusta, toivomme että jakaisit kanssamme asiakas- ja ratkaisukeskeisen palveluasenteen. Esimiehenä olet helposti lähestyttävä ja sitoutunut joukkuepelaaja, joka haluaa auttaa tiimiään huippusuorituksiin valmentavalla otteella. Osaat myös organisoida aikaasi ja työtehtäviäsi ja kykenet tekemään tarvittaessa nopeita päätöksiä. Lisäksi elämäntilanteesi mahdollistaa matkustusvalmiuden parina päivänä kuukaudessa. Eduksi katsotaan tehtävää tukeva koulutustausta ja kyky omaksua nopeasti uusia ICT-järjestelmiä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän arvostetussa asiantuntijayrityksessä, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään monipuolisesti osaamistasi toimialan kehityksen kärjessä. Osaava ja kannustava työyhteisömme perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. Koska henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, mahdollistamme sinulle joustavat työehdot, joiden myötä pääset vaikuttamaan itse vahvasti oman työsi ja aikataulusi suunnitteluun. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme myös monipuolisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia sekä yritys – että konsernitasolla. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen.

Kiinnostuitko?                                         

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 31.5.2021 mennessä osoitteeseen tuuli.kiiski@suviagroup.com.  Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Janne Aho p. 020 557 7452

www.svt.fi

Julkaistu kohteessa Yleinen