Suvia Groupin toimitusjohtajaksi Jens Jensen

Suomen johtava ajoneuvojen vahinkotarkastuksen ja vauriokorjauspalvelujen tarjoaja Suvia Group Oy on nimittänyt konsernin toimitusjohtajaksi 1.9.2020 alkaen Jens Jensenin (47). Jens Jensen seuraa tehtävässään Kari Kivikoskea, joka keskittyy johtamaan MB Rahastojen toista sijoituskohdetta A-Katsastus -konsernia.

Jens Jensenillä on vahva kokemus palvelu- ja vakuutusliitännäisten toimintojen johtamisesta. Hän on toiminut viimeksi Suomen Terveystalo Oy:n yritysasiakkaista vastaavana liiketoimintajohtajana sekä sitä ennen pitkään vakuutus- ja pankkialalla.

Suvia Group -konsernin muodostavat vauriokorjaamopalveluita tarjoava InCar Oy, ajoneuvoihin liittyviä vahinkotarkastuspalveluja tarjoava Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy sekä autoalan laadunvarmistus- ja laitepalveluja tarjoava A-Test & Consulting Oy. Konserni on ympärivuorokautisen vahinkoneuvonnan, vahinkotarkastuksen asiantuntijuuden ja maan kattavimman vauriokorjaamoketjun ainutlaatuinen yhdistelmä. Konsernin liikevaihto oli 64 milj. euroa vuonna 2019 ja se työllisti yli 450 työntekijää yli 50 toimipisteessä ympäri maata.

MB Rahastot osti 2019 A-Katsastus -konsernin vahinkotarkastus- ja korjaamopalvelut omaksi liiketoimintakokonaisuudekseen, josta muodostettiin Suvia Group. MB Rahastot osti samassa yhteydessä myös A-Katsastuksen katsastus- ja kuljettajantutkintopalvelut, jotka jatkavat entisellä nimellään omana itsenäisenä yhtiönään. Kari Kivikoski on tähän asti vastannut molempien konsernien johtamisesta.

A-Katsastus -konserni osti vuonna 1992 perustetun Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy:n vuonna 2014 ja hankki enemmistöosuuden vuonna 1991 perustetusta InCar Oy:stä vuonna 2017.

”Olemme hyvin tyytyväisiä saadessamme Jensin jatkamaan Karin työtä Suvian vahvassa kasvussa olevien palvelujen kehittämisessä. Jensillä on erinomainen kokemus palveluliiketoimintojen johtamisesta ja hän tuntee vakuutusalan hyvin. Samalla haluan kiittää Karia hänen vahvasta ja ammattimaisesta panoksestaan Suvian liiketoimintakokonaisuuden muodostamisessa ja johtamisessa sekä toivottaa hänelle parhainta menestystä A-Katsastus -konsernin johtamisessa”, kommentoi Suvia Groupin hallituksen puheenjohtaja Juha Tukiainen.

”Ajoneuvojen vaurioihin liittyvät palvelut ovat siirtymässä Suomessa entistä enemmän vauriotapauksiin erikoistuneiden yhtiöiden hoidettavaksi kuten muuallakin Euroopassa. Samalla sekä autoilijoille että vakuutusyhtiöille tarjottavien kokonaispalveluiden merkitys kasvaa. Suvia Group on Suomen suurimpana vahinkotarkastus- ja vauriokorjausyrityksenä tämän kehityksen kärjessä. Olen ylpeä ja innostunut päästessäni mukaan kehittämään palveluitamme yhä paremmiksi”, Jens Jensen sanoo.

Juha Tukiainen

Hallituksen puheenjohtaja, Suvia Group Oy


Lisätietoja

Jens Jensen
Toimitusjohtaja, Suvia Group Oy (1.9.2020 alkaen)
Puh. 050 424 5114

Marko Jussila
Toimitusjohtaja, InCar Oy
Puh. 040 544 0810

Janne Aho
Toimitusjohtaja, SVT Suomen Vahinkotarkastus Oy, A-Test & Consulting
Puh. 040 061 6744