Ajoneuvon lunastus ja mahdollinen päästömanipulointi / teho optimointi

Suomessa lunastetaan reilu 20000 ajoneuvoa vuodessa. Jokaiselle lunastettavalle ajoneuvolle määritetään vahinkotapahtuma ajankohdan mukainen käypä-arvo.  Kun ajoneuvo päätyy lunastukseen, vaikuttaa ajoneuvon yksilöllinen kunto ja varustelutaso sen käypään arvoon. Mikäli ajoneuvoa on päästömanipuloitu, vaikuttaa se ajoneuvon käypään-arvoon alentavasti (koska ajoneuvo ei mahdollisesti ole liikennekäyttöön kelpaavassa kunnossa).  Asiakkaalta yleisesti kysytään ajoneuvon kuntotiedot lunastuksen yhteydessä. Asiakkaan on hyvä tuoda vakuutusyhtiön tietoon lunastushetkellä kaikki … Lue lisää

Lunastus ja vaurioajoneuvomyynti

SVT:n toimintatapa lunastettujen ajoneuvojen edelleen myynnissä. Miksi ajoneuvoja lunastetaan ja myydään edelleen eteenpäin? SVT:n vastuullisuus vaurioajoneuvo myynnissä SVT Vaurioajoneuvomyyntimme vastuullisuusperiaatteet ovat:

Vastuullisuus SVT:n toiminnassa

Omassa toiminnassamme vastuullisuus perustuu oman liiketoimintamme tehokkaaseen optimointiin huolehtimalla henkilöstöstä ja ympäristöstä.

Lappeenrannan toimipisteemme muuttaa

Lappeenrannan toimipisteemme muuttaa ja 28.4.2022 alkaen osoitteemme on Myllymäenkatu 12 53550 Lappeenranta. Toimimme samoissa tiloissa InCarin kanssa.

Kouvolan toimipisteemme muuttaa

Kouvolan toimipisteemme muuttaa ja 19.4.2021 alkaen osoitteemme on Kaupinkatu 1, 45130 Kouvola. Toimimme samoissa tiloissa InCarin kanssa.

Suvia Groupin toimitusjohtajaksi Jens Jensen

Suomen johtava ajoneuvojen vahinkotarkastuksen ja vauriokorjauspalvelujen tarjoaja Suvia Group Oy on nimittänyt konsernin toimitusjohtajaksi 1.9.2020 alkaen Jens Jensenin (47). Jens Jensen seuraa tehtävässään Kari Kivikoskea, joka keskittyy johtamaan MB Rahastojen toista sijoituskohdetta A-Katsastus -konsernia. Jens Jensenillä on vahva kokemus palvelu- ja vakuutusliitännäisten toimintojen johtamisesta. Hän on toiminut viimeksi Suomen Terveystalo Oy:n yritysasiakkaista vastaavana liiketoimintajohtajana sekä … Lue lisää