Vaurioajoneuvomyynti

Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy aloitti ensimmäisenä Suomessa vakuutusyhtiöiden lunastamien ajoneuvojen realisoinnin verkkokaupassa keväällä 2010.

Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy myy vakuutusyhtiöiden lunastamia ajoneuvoja ja muuta omaisuutta verkkokaupassa. Verkkokaupan avulla minimoimme ajoneuvojen siirtelyä ja näin olemme osaltamme pienentämässä hiilijalanjälkeä.

Verkkokaupan avulla tarjoamme yhä useammalle mahdollisuuden ostaa vaurioituneita ajoneuvoja korjattavaksi ja uudelleen käyttöön. Ajoneuvot myydään suoraan alueellisilta myyntivarastoilta, jotka sijaitsevat eri puolilla Suomea. Myytävissä ajoneuvoissa on sekä vähemmän että pahoinvaurioituneita ajoneuvoja, joiden korjaaminen edellyttää uuden koritekniikan tuntemusta. Kaikki ajoneuvot myydään merkitsemällä ajoneuvon vaurioista tunnistetut havainnot Traficomin viretietojärjestelmään, joita rekisteröintikatsastaja voi käyttää apunaan ajoneuvon rekisteröintikatsastuksessa. Ajoneuvo voi päätyä lunastukseen vaikka korjaus olisi teknisesti mahdollista ja kannattavaa, tämä johtuu vakuutusehtojen asiakaslähtöisyydestä. Myynnissä on myös ajoneuvoja, joiden vahingot ovat kosmeettisia, esim. raevahinkoja.

Vakuutusyhtiöiden lunastamien ajoneuvojen kohdalle Trafin tietojärjestelmään tulee, jokaiselle vaurioituneena lunastetulle ajoneuvolle viretietomerkintä vauriopoistosta. Merkintä varmistaa sen, että ajoneuvon saa uudelleen liikennekäyttöön vain rekisteröintikatsastuksen kautta.

Vastuullisuus vaurioajoneuvomyynnissä, katso www.vaurioajoneuvo.fi.
Verkkokaupassa noudatamme verkkokaupan yleisiä myyntiehtoja. Myyntiehdot löytyvät tästä linkistä.

Verkkokauppaan voit siirtyä viereisestä linkistä www.vaurioajoneuvo.fi.