Yritys

SVT yrityksenä

Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy on asiantuntijayritys, jonka tehtävänä on tuottaa vahinkotarkastus-, asiantuntija- ja vaurioajoneuvojen realisointipalveluja Suomessa. Asiakaskuntamme koostuvat merkittävistä vakuutus- ja autoalan yrityksistä.

Yrityksemme on aloittanut liiketoimintansa vuonna 1992 tekemällä ajoneuvojen, veneiden, työkoneiden ja muiden teknisten laitteiden vahinkotarkastuksia valtaosalle suomalaisia vakuutusyhtiöitä. Vahinkotarkastustoiminta muodostaa edelleen merkittävän osan liiketoimintamme volyymista.

Vaurioajoneuvojen verkkokauppaan pohjautuvan realisointitoiminnan olemme aloittaneet keväällä 2010. Toimintansa aikana verkkokauppamme kautta on realisoitu lähes 30 000 vakuutusyhtiöiden lunastamaa ajoneuvoa sekä muuta vahinkotavaraa. Pääosan realisoimistamme ajoneuvoista muodostavat henkilö- ja hyötyajoneuvot, moottoripyörät, mopot, moottorikelkat ja veneet. Huolehdimme myös vaurioajoneuvomyyntiin liittyvien logististen palveluiden tuottamisesta vakuutusyhtiöille yhdessä sopimuskumppaniverkostomme kanssa.

Yrityksemme tuottaa myös palo- ja turvallisuusriskienhallintaan liittyviä ennakkotarkastuspalveluita koskien mm. linja-autoja, työkoneita, metsäkoneita ja veneitä. Tuotamme myös onnettomuusanalyysipalveluita, joiden avulla pystymme todentamaan liikenneonnettomuuksien eri syitä.

Autoalalla toimimme yhteistyössä Autoalan Keskusliiton kanssa edistäen kolarikorjauksen laadun kehitystä. Toimimme kolarikorjauksen luokituksen auditoivana tahona sekä tuotamme autoalalle korjausten laatutarkastuksien sekä laadun kehittämiseen liittyvää konsultointia.

Yrityksessämme työskentelee noin 50 ajoneuvotekniikan ja vaurioajoneuvomyynnin ammattilaista. Toimipisteverkostomme on maan kattava ja sitä kautta pystymme tarjoamaan palvelumme nopeasti ja paikalliset olosuhteet huomioiden. Toimintaamme ohjaa laatujärjestelmä, joka on sertifioitu ISO 9001:2015 -standardin vaatimusten mukaisesti.

Yrityksellemme tärkeitä kulmakiviä ovat asiakaspalvelun laadun lisäksi puolueettomuus sekä luottamukselliset asiakassuhteet. Nämä korostuvat myös arvoissamme, jotka ovat:

– Toimimme oikeudenmukaisesti ja vastuullisesti
– Autamme asiakkaitamme menestymään tekemällä merkityksellistä työtä
– Menestymme yhdessä

Visiomme mukaisesti haluamme olla alamme arvostetuin yhteistyökumppani ja halutuin työnantaja.