Yritys

SVT yrityksenä

Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy on asiantuntijayritys, jonka tehtävänä on tuottaa vahinkotarkastus-, asiantuntija- ja vaurioajoneuvojen realisointipalveluja Suomessa. Asiakaskuntamme koostuvat merkittävistä vakuutus- ja autoalan yrityksistä.

Yrityksemme on aloittanut liiketoimintansa vuonna 1992 tekemällä ajoneuvojen, veneiden, työkoneiden ja muiden teknisten laitteiden vahinkotarkastuksia valtaosalle suomalaisia vakuutusyhtiöitä. Vahinkotarkastustoiminta muodostaa edelleen merkittävän osan liiketoimintamme volyymista.

Vaurioajoneuvojen verkkokauppaan pohjautuvan realisointitoiminnan olemme aloittaneet keväällä 2010. Toimintansa aikana verkkokauppamme kautta on realisoitu lähes 100 000 vakuutusyhtiöiden lunastamaa ajoneuvoa sekä muuta vahinkotavaraa. Pääosan realisoimistamme ajoneuvoista muodostavat henkilö- ja hyötyajoneuvot, moottoripyörät, mopot, moottorikelkat ja veneet. Huolehdimme myös vaurioajoneuvomyyntiin liittyvien logististen palveluiden tuottamisesta vakuutusyhtiöille yhdessä sopimuskumppaniverkostomme kanssa.

Yrityksemme tuottaa myös onnettomuusanalyysipalvelua (rekonstruktiolaskenta), jonka avulla pystymme todentamaan liikenneonnettomuuksien eri syitä.

Autoalalla toimimme yhteistyössä Autoalan Keskusliiton kanssa edistäen kolarikorjauksen laadun kehitystä. Toimimme kolarikorjauksen luokituksen auditoivana tahona sekä tuotamme autoalalle korjausten laatutarkastuksien sekä laadun kehittämiseen liittyvää konsultointia.

Yrityksessämme työskentelee noin 60 ajoneuvotekniikan ja vaurioajoneuvomyynnin ammattilaista. Toimipisteverkostomme on maan kattava ja sitä kautta pystymme tarjoamaan palvelumme nopeasti ja paikalliset olosuhteet huomioiden. Toimintaamme ohjaa laatujärjestelmä, joka on sertifioitu ISO 9001:2015 -standardin vaatimusten mukaisesti.

Yrityksellemme tärkeitä kulmakiviä ovat asiakaspalvelun laadun lisäksi puolueettomuus sekä luottamukselliset asiakassuhteet. Nämä korostuvat myös arvoissamme, jotka ovat:

Ihmisyys
Olemme yksi yhteisö, jossa avoimuus, kunnioitus ja yhdessä tekeminen ovat menestyksen avaimia.

Yrittäjyys
Olemme sinnikkäiden ja rohkeiden ammattilaisten joukko, jossa hoidamme asiakkaan asiaa kuin omaamme, loppuun saakka. Pidämme lupauksemme ja kehitämme vahvasti kentältä lähtien koko toimintaamme.

Ammattitaito
Olemme edelläkävijöiden intohimoinen yhteisö, jossa nautitaan jatkuvasta kehittämisestä ja kehittymisestä. Johdamme alan osaamisen kehittämistä ja koko alan kehittymistä.

Tuloksellisuus
Luomme toimintamme kautta todellista arvoa eli kasvua, menestystä ja vaivattomuutta ihmisille. Teemme asioita, jotka koemme järkeviksi ja toimiviksi.

Vastuullisuus
Olemme kaikki osa samaa tulevaisuutta. Rakennamme toimintamme kautta kestävää tulevaisuutta ja johdamme alan vastuullisuuskehitystä asiakkaidemme ja koko yhteiskunnan hyödyksi.

Visiomme mukaisesti haluamme olla alamme arvostetuin yhteistyökumppani ja halutuin työnantaja.