Vahinkotarkastuskohteet muuttuvat kesällä

Talvi alkaa olla takana ja sen keliolosuhteista johtuvat vahinkotapahtumat on selvitetty. Ajoneuvot ovat vaihtuneet kesäkauden ajoneuvoihin. Liikenteeseen tulevat moottoripyörät, mopot sekä vesikulkuneuvot. Aiempiin vuosiin pohjautuen valmistaudumme siihen, että vahinkotarkastusmäärissä ei tapahdu suurta vähenemistä talveen verrattuna. Kun liikkuminen lisääntyy ja ajoneuvoja tulee enemmän liikenteeseen, samalla tapahtuu myös vahinkoja. Vahinkotarkastuksessa tämä tarkoittaa enemmän kevyeen kalustoon kohdistuvien vahinkojen selvittämistä.

Vahingon sattuessa asiakaspalvelun nopeudella sekä asiakaskokemuksella on suuri merkitys. Kesällä ajoneuvot ovat normaalia enemmän hyöty- ja harrastuskäytössä. Vahingon sattuessa asiakas törmää välittömästi asioiden sujuvuuteen vakuutusturvan ja vahingonkorvauksen osalta. Olemme kyenneet tuottamaan vakuutusyhtiöiden vahinkoasiakkaille hyvin nopeaa ja hyväksi koettua palvelua, mikä on mahdollistanut meille henkilöstön määrän lisäämisen. Voimme nyt palvella vahinkoasiakkaita entistä paremmin.

Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy palvelee lähes kaikkien vakuutusyhtiöiden vahinkoasiakkaita ajanvarauksella A-Katsastuksen palvelupisteissä. Asiakkaamme saavat aina yksilöityä palvelua varaamalla ajan netissä osoitteessa www.svt.fi.

Janne Aho
Operatiivinen johtaja